Lea N.S. doo

Zaštitna oprema, odnosno lična zaštitna sredstva, nešto su što je u obavezi da poseduje svaka firma. Funkcija zaštitne opreme je osiguravanje bezbednosti zaposlenih, te ste Vi, kao poslodavac, dužni da ispoštujete Zakon o bezbednosti i zaštiti zdravlja na radu. Prema tom zakonu, svako preduzeće mora da nabavi lična zaštitna sredstva, u skladu sa delatnošću kojom se bavi.

Kada se kaže HTZ oprema, prva asocijacija su radna odelašlemovizaštitne čizme… Međutim, postoji još niz proizvoda koji služe ovoj svrsi, a koji su potrebni u zdravstvu,ugostiteljstvu, raznim proizvodnim i uslužnim delatnostima, pa čak i u kancelarijskim poslovima.

Kako bi se zaštita na radu adekvatno sprovela, veoma je važno da saznate šta Vam je sve potrebno za Vašu delatnost, a zatim i sve to nađete, na jednom mestu. Dragocenu pomoć pružiće Vam Lea N.S. doo, čija proizvodnja i prodaja zaštitne opreme obuhvataogroman asortiman kvalitetne HTZ opreme.

Lea N.S. doo je veleprodaja zaštitne opreme, koja uspešno posluje od 2008. godine. Osnovni koncept firme je baziran na pružanju najefikasnijeg i i najadekvatnije rešenja za pružanje zaštite na radu. Firma svakodnevno prati evropske promene o Zakonu bezbednosti na radu, tako da svi njihovi kupci mogu bezbedno da rade i budu zaštićeni na svom radnom mestu, i uz to da budu sigurni da je sve u skladu sa zakonom.

U asortimanu ove veleprodaje zaštitne opreme nalaze se sledeća lična zaštitna sredstva:

 • Radna odeća – radni kombinezoni, radne pantalone, radne bluze; više vrsta modela i dizajna, marke Emerton, Desman, Eland, Stanmore, Brondby, Arges, Olza
 • Radna obuća – radne cipele (plitke i duboke), radne čizme; veliki izbor vrsta, modela i proizvođača, sanitarna obuća
 • Zaštita od pada – zaštitni opasači za visinske radove, monterski opasači
 • Zaštitne rukavice – kožne zaštitne rukavice Frankolin, A klase, kombinovane rukavice, tekstilne rukavice, lateks i hemijske rukavice
 • Radni prsluci – vodonepropusni prsluci, termo prsluci, HTZ prsluci; velik izbor modela, moderan i praktičan dizajn, vrste prema godišnjem dobu
 • Zaštita glave, lica i sluha – maske za zavarivanje, zaštitni šlemovi, zaštitni viziri, zaštitne naočare, antifoni, čepići za uši;
 • Zaštita od visokih temperatura
 • HACCP odeća – HACCP mantili i odela, kuvarske uniforme, medicinske uniforme
 • Zaštitna odeća visoke vidljivosti – fluorescentna zaštitna oprema
 • Zaštitna oprema za jednokratnu upotrebu – rukavice, kecelje, navlake za obuću
 • Majice, kačketi duksevi, koji mogu biti radne uniformereklamna odeća, uniforme za promotere.

Uz to, možete se odlučiti i za štampu ili vez logoa na radnim odelima, uslugu koju će Vam takođe ponuditi. Vaše ideje biće ispoštovane i realizovane, i vrlo brzo ćete dobiti radna odela spremna za rad!

Pored toga što Vam se pruža izuzetno raznovrstan izbor robe, ovde ćete dobiti i nešto što ne može da se kupi – stručan savet na koji se možete osloniti. Jer, tek kada je nabavljena sva neophodna HTZ oprema, moći ćete da poslujete bez brige.